20100904

tidur berendam air mata

rindu
rindu sangat
kalaulah korea dengan malaysia boleh jalan kaki
:'(

20100903

minum nescafe tak boleh tidur ke pagi sakit kepala campur selsema

petang ni exam
damn
tatahu nak jawab ape
berdoa untuk yang terbaik
harap harap lulus

20100901

things =)

ehm.
mungkin i've changed
mungkin i am not a person yang me myself kenal

i succeeded meletakkan diri sendiri dalam a very complicated situation
yang me myself taknak do what is supposed to be done
reaching to a conclusion
biarlah time decides whatever happens next

hurm
tahniah kepada MAHIRAH DURALIM, yang akan fly ke Manipal Medical College, India =)
tahniah kepada ZARA kerana berjaya mendapat JPA =)
tahniah kepada AFIFAH kerana berjaya buat saya mengalirkan air mata tiap kali berjumpa
*walaupun bercerita di stesen bas teratai*

anyway, hari ni berjumpa seseorang yang seperti chipsmore dalam hidup
last time jumpe: mase cerita twilight ditayangkan
dah agak agak 2 tahunlah jugak
dalam 2 tahun, adelah dalam 5 kali je contact
harini contact dan terus dapat berjumpa.kebetulan.

normal comments dari orang yang dah lame tak berjumpa
a) asal muka tak cukup tido?
b) asal maken gelap?
ahhahaha
sorry, saya bukan budak comel putih macam cina macam mase baby dulu =P
okaylah.kena stop.notes dah panggil.


p/s:Jumaat ada progress test CNS
jam 2.30 petang
tak habis bace anat + physio lagi