20110305

kanak kanak :)

the beauty of kids
credit to : naqiuddin for the photos and edits :)

Batrisya. comels :)

Amni Bahiyah. comels and ganas.


Iman Solehah mata bulattttt


ni semua cuzzies yang kecik kecik
ada lagi cuma tde gmbr
heee :)

21 years old me!

encik boyfriend dan saya :)

Kek dibeli oleh encik boyfriend di Korea untuk rakan-rakan sempena birthday saya :)
Kredit to : mr boyfriend & picnik :)

dah besar anak mama ngan ayah ni
dah dua puluh satu
percaya tak?
DUA PULUH SATU
dah boleh mengundi dah haaa :)

anyway nak bagi speech dua puluh satu line
firstly, thank you for encik boyfriend kerana jadi number satu yang wish and skype and beli kek untuk saya. thankyou dear.then, terima kasih untuk hanis, zati, sya, fifi, yana, zimah, jah, izni dan teha kerana membuat saya segannn and nyanyikan lagu untuk saya.girlfriends are always the best. thankyou korang.to all the people yang wish through facebook  and messages, thank you for remembering my birthday..and thanks to facebook for reminding everyone about it.haha :D
secondly, i am 21 years old, capable in doing my own decision and tak perlu pun orang laen nak tolong buatkan or tolong makikan(read: maki, bukan nasihat) diri saya bila ade certain issues timbul.i have dealt with it and dah selesaikan as clean as possible. tak perlu nak cakap macam macam. if you
really need to care that much about me, nak nasihat saya supaya saya tidak leka dengan keputusan saya, maka cakaplah depan depan or message or anything.tak perlu tambah dosa anda dengan kutuk2 saya dan sebar cerita sana sini bila anda boleh menambah pahala dengan menegur saya.
thirdly,sempena dua puluh satu tahun ni, saya nak belajar bersungguh sungguh untuk professional exam.maka mulai hari ini esok, saya akan berusaha sedaya upaya untuk membuka notes notes lama dan mengkaji dunia perubatan yang sebenarnya. semoga harapan saya untuk lulus professional exam menjadi kenyataan. Insya-Allah.
fourthly nak ucap
terima kasih for those who had left their footsteps on my heart for the past 20 years. for building me to who i am today. for making me strong and being with me everytime i cried. for laughters we shared in every single time we meet. for showing me true meaning of friendships. for every single little thing every single one of you have done. in either bad or good ways, semua pun bring something out of me. so, a big thank you for everyone yang i have known in the past 20 years.
thats all my speech for today
thank you for bothering to even read this*walaupun maybe takde orang bace*
oops terlebih.biarlah. :p



sekarang nak cakap teringin kek ni
ada sape sape nak belikan?
;)
choc cheese cake secret recipe ;D